Розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, викриття наркопритонів – поліція відзвітувала за 10 місяців роботи

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.11.2019 · 16:21 · переглядів - 680

Заступник начальника міськвідділу поліції Костянтин Безруков відзвітував перед депутатами за 10 місяців роботи бердянських поліцейських.


Так, за означений період було зафіксовано 27 364 правопорушення. З них тяжких – 26 та особливо тяжких – 22. Більшість з них вже розкрита і фігуранти перебувають або на лаві підсудних, або вже відбувають термін ув’язнення.

Суттєво зменшилась, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, кількість квартирних крадіжок. Костянтин Безруков закликав містян, якщо вони стали свідками чи жертвами квартирної крадіжки, оперативно повідомляти про це правоохоронців.

Вдалось досягти значних успіхів в боротьбі з незаконним обігом наркотиків – викрито два наркопритони, 90 осіб затримано. Ведеться контроль за пунктами прийому металолому. Всього на території міста законно працюють 4 прийомники. Решта – закрились.

Суттєво допомагають у розкритті злочинів камери зовнішнього відеоспостереження – близько 70% розкриття злочинів відбувається за допомогою камер. Продовжують тероризувати містян шахраї. Основними видами шахрайства залишається плата за літній відпочинок, телефонні махінації, операції з банківськими картками.

В наступному році бердянські поліцейські розраховують на підтримку під час курортного сезону і підсилення, тому очікується зменшення рівня злочинності влітку 2020-го року.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок