Розпочни власну справу впевнено!

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
18.11.2019 · 11:10 · переглядів - 344

Створити успішний бізнес в Україні – це і виклик, і можливість водночас. Особливо складно початківцям бізнесу, які роблять перші невпевнені кроки в незнайомому для них середовищі, до того ж в умовах несприятливої ​​економічної ситуації в нашій країні.

Розпочни власну справу впевнено!

Україна продовжує залишатися аутсайдером серед країн-сусідів за рівнем умов для ведення бізнесу. Незважаючи на поточні складнощі, підприємці з оптимізмом дивляться в завтрашній день.

На питання, чому людина йде з комфортної, стабільної, високооплачуваної роботи і починає свою справу, більшість нових підприємців виділяють можливість бути більш вільним, почати жити краще, реалізувати свої амбіції та мрії, розпоряджатися своїм часом на власний розсуд, в перспективі зробити великий бізнес.

Підприємець – це людина, яка організовує власну справу, керує нею і водночас бере на себе відповідальність і ризикує з метою отримання прибутку.

Багатьом українцям, які вирішили розпоряджатися своєю долею самостійно, не вистачає початкових знань для цього кроку.

Одним із напрямів діяльності державної служби зайнятості є сприяння у започаткуванні власної справи незайнятим громадянам з метою забезпечення їх зайнятості.

Служба зайнятості здійснює підготовку безробітних громадян для організації малого бізнесу. Безробітні активно залучаються до участі у семінарах з підприємницької діяльності, що проводяться за участю фахівців центрів зайнятості, податкових органів, соціальних фондів, фінансових та підприємницьких структур, що надають широкий спектр інформаційних і консультаційних послуг з юридичних, економічних та інших питань. Бажаючим заснувати власну справу надаються профорієнтаційні послуги та послуги з професійного навчання основам підприємницької діяльності.

На одному із таких інформаційних семінарів, який відбувся 14 листопада поточного року у Бердянському міськрайонному центрі зайнятості 24 особи із числа безробітних отримали інформацію щодо програми ООН із відновлення та розбудови миру, яка проходить за фінансової підтримки Європейського Союзу на території Запорізької області та включає проведення п’ятиденних бізнес-тренінгів із розвитку навичок підприємництва. Навчання буде корисним особам, які розглядають можливість створення, відновлення чи розвитку підприємницької діяльності та планують подаватися на конкурс бізнес- грантів.

Слухачі були ознайомлені з програмою тренінгу. Інформація викликала неабиякий інтерес у присутніх, адже навчання, проживання, проїзд та харчування для слухачів тренінгу буде безкоштовним.

Наприкінці семінару фахівець з профорієнтації Корнієнко Ольга відповіла на всі питання, які виникли, побажала присутнім реалізувати всі свої професійні плани, добробуту, миру та здоров’я.

Корнієнко Ольга,
провідний фахівець з профорієнтації




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок