У Бердянську на завершальному етапі капітальні ремонти покрівель житлових будинків

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
26.11.2019 · 14:45 · переглядів - 775

Інформація щодо ходу ремонтних робіт від прес-служби виконкому Бердянської міської ради


Декілька разів на місяць заступник міського голови Григорій Горячов разом з інженером технічного нагляду Юрієм Ляшенко виїжджають на об’єкти, де виконуються капітальні ремонти за програмами управління житлово-комунального господарства, щоб оглянути та проконтролювати хід робіт. Учора, 25 листопада, вони оглянули об’єкти по вул. Транспортній, Польській та Волонтерів. Як відзначив Григорій Горячов, якістю виконаних робіт задоволені як технагляд, так і голови ОСББ. На об’єктах, де ремонт іще триває, здійснюється постійний контроль з боку інженера технічного нагляду та спеціалістів управління житлово-комунального господарства виконкому.

За Програмою капітального ремонту житлово-комунального комплексу на 2019 рік у новій редакції у поточному році за кошти місцевого бюджету вже виконано капітальний ремонт покрівлі у будинку №8 по вул. Нагірній. Завершуються роботи по вул. Богуславського, 29, а також по вул. Волонтерів, 69, де буде виконано капітальний ремонт покрівлі із налаштуванням водостічних труб.

Також у поточному році була розроблена проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт покрівель по вул. Нагірна, 5 та Університетська, 2. Кошти на проведення робіт будуть включені у відповідну програму на 2020 рік.

Виконуються капітальні ремонти покрівель і за Програмою співфінансування робіт з ремонту та модернізації багатоквартирних житлових будинків, у яких створено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, на 2019 рік. Так, уже виконано капітальний ремонт покрівлі по вул. Європейська, 66 (ОСББ «Україна»). Загальна вартість робіт склала 373 тис 233 грн. 95% від неї — це кошти місцевого бюджету, решта 5% - дольова участь ОСББ.

Капітальні ремонти покрівель житлових будинків також уже завершені по вул. Транспортна, 4 та вул. Польська, 7 (ОСББ “Механічний”). Тут співфінансування робіт місцевого бюджету та ОСББ становило відповідно 87% та 13%.

На завершальному етапі капітальний ремонт м’якої покрівлі житлового будинку на пров. Транспортний, 6а (ОСББ "ЮГМ-квартал"). Загальна вартість робіт склала 264 тис 925 грн. 86% - це кошти місцевого бюджету, решта 14% - дольова участь ОСББ.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок