Бердянський порт відвідала делегація з Китаю

По матеріалам БМТП
28.11.2019 · 15:56 · переглядів - 2061

ДП “БМТП” відвідала делегація китайського виробника ВЕО “Goldwind”

Бердянський порт відвідала делегація з Китаю

Інноваційна компанія Китаю розглядає Бердянський морський торговельний порт в якості партнера в обробці вітроенергетичного обладнання.

28-го листопада Бердянський морський торговельний порт відвідала делегація китайського виробника вітроенергетичного обладнання “Goldwind”. Поважних гостей зустрічали в.о. директора ДП “БМТП” Олександр Трощенков разом з фахівцями підприємства.

Наразі фірма “Goldwind” визначається із місцем розвантаження 10 комплектів вітроенергетичного обладання, яке планується поставити до Запорізької області восени 2020-го року. Делегатів цікавили виробничі потужності державного стивідора, обсяги складських майданчиків, технологія перевантаження та ряд інших моментів.

Олександр Трощенков підкреслив, що бердянські портовики вже мають солідний досвід з обробки негабаритного вантажу. Більше того, на 2020-й рік вже укладено договір на перевантаження 130 комплектів ВЕО, що підтверджує професіоналізм та майстерність бердянських портовиків. Складські майданчики дозволяють одномоментно розмістити 27 комплектів вітроенергетичного устаткування. Прямі виїзди з порту та міста суттєво полегшують транспортування негабаритного вантажу до місця будівництва вітроелектростанції.

Озвучена інформація приємно вразила представників китайської фірми. Завершився візит особистим ознайомленням членів делегації з потужностями ДП “БМТП”.

Довідка: Goldwind є провідним світовим постачальником вітрогенераторних технологій. Завдяки впровадженню та інвестиціям у провідні технології в галузі турбін, рішення для очищення води та інші технологічні заходи із екологічної енергії, Goldwind вважається однією з найбільш інноваційних компаній Китаю.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок