Логістичне ноу-хау: в Бердянську є зупинка, на яку не ходить жоден міський маршрут

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.12.2019 · 12:24 · переглядів - 4270

Наприкінці вулиці Промислової красується новенька зупинка громадського транспорту майже за 40 тис.грн. Встановили її ще наприкінці 2017-го року. Сіль в тому, що по цій вулиці міський транспорт не ходить!

Логістичне ноу-хау: в Бердянську є зупинка, на яку не ходить жоден міський маршрут

Промислова вулиця проходить вздовж виправної колонії, де наприкінці встановлено зупинку громадського транспорту. Так, дійсно неподалік розташовується невеличкий житловий масив. Однак, міський транспорт сюди не ходить. Відповідну інформацію підтвердили в мерії

- Міського пасажирського маршруту, в переліку зупинок якого є «Залізнична» зупинка (вул. Промислова) немає, - зазначається в офіційній відповіді заступника міського голови Григорія Горячова на наш інформаційний запит.

В мерії нам відмовили в наданні інформації про вартість конструкції. Однак, на офіційному сайті Бердянської міської ради розміщено оголошення про проведення конкурсу на закупівлю зупинок місцевого транспорту, який проводився в жовтні 2017-го року. Згідно цього документу вартість зупинки «Залізнична» 38 тисяч гривень.

цена остановки

Постачальником зупинки визначено ФОП Павлов В.В.

А тепер запитання – для чого витрачати 38 тисяч бюджетних коштів на встановлення «зупинки місцевого транспорту» там, де навіть не ходять автобуси?  Черговий приклад вкрай бездарних управлінських рішень нинішнього керівництва міста, діяльність якого спрямована виключно на бездумне і, в даному випадку, безглузде освоєння бюджетних коштів.

ответ на запрос

место расположения остановки




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок