Соціально-психологічна підтримка учасників АТО (ООС)

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
18.12.2019 · 16:40 · переглядів - 296

Одним із важливих напрямів діяльності центрів зайнятості на сьогодні є психологічна адаптація учасників АТО, посилення соціального захисту демобілізованих учасників антитерористичної операції, членів їх сімей,  створення сприятливих адаптаційних умов для цивільного життя демобілізованих військовослужбовців, які повертаються з АТО (ООС), та їхніх сімей.

Соціально-психологічна підтримка учасників АТО (ООС)

Саме з цією метою 17 грудня почного року в Бердянському міськрайонному центрі зайнятості відбувся інформаційний семінар для 13 учасників АТО (ООС) за участю волонтерів та представників Громадської організації «Центр «Побратим».

Представники Центру висвітлили ключову мету своєї  роботи – сприяння  якісній соціальній адаптації ветеранів після повернення з фронту. Напрямками роботи є захист законних прав учасників бойових дій, психологічна реабілітація, допомога у вирішенні соціальних питань, допомога у працевлаштуванні, юридичні консультації, робота з сім'ями загиблих військовослужбовців. Усі послуги центру для зазначених категорій надаються безкоштовно.

На семінарі були розглянуті наступні питання:

  • психологічний стан учасників АТО (ООС);
  • соціальна адаптація учасників АТО (ООС);
  • професійна адаптація учасників АТО (ООС);
  • індивідуальні консультації психолога.

Юлія Іванченко,
начальник вдділу активної підтримки безробітних




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок