В Бердянську розпочала роботу святкова фото-резиденція Святого Миколая та Діда Мороза

По матеріалам пресс-службы исполкома
19.12.2019 · 16:56 · переглядів - 2429

Усі діти чекають новорічних свят, подарунків від Святого Миколая і Діда Мороза та відповіді від них на свої листи із бажаннями та мріями!

В Бердянську розпочала роботу святкова фото-резиденція Святого Миколая та Діда Мороза

У цьому році вперше в нашому місті відкрилася святкова фото-резиденція Святого Миколая та Діда Мороза - яскрава безкоштовна розважальна та новорічна фотозона. Сьогодні, 19 грудня, вона відчинила двері у холі Центру дитячої та юнацької творчості. Першими її відвідувачами стали юні бердянці та секретар міської ради Олексій Холод, заступник міського голови Юлія Дойнова, депутат міської ради Жанна Безродня, працівники ЦДЮТ.

Холод Алексей

Нехай це невеличка резиденція, але вона може зробити якусь казку, легенду, яка додасть більше позитивних емоцій та вражень. Тож нехай буде свято!, - відзначив секретар міської ради Олексій Холод. - Працівники ЦДЮТ багато працювали над цією фотозоною, вклали свої сили і душу. Ви молодці. Зі святом вас, натхнення, радості і щоб намір робити дива не згасав.

Створити фото-резиденцію Святого Миколая та Діда Мороза допомогли бердянські підприємці - ПП “Будмаркет-Бердянськ”, ФО-П Татаренкова Тетяна Михайлівна та ФО-П Табаков Володимир Михайлович. Сьогодні їх було відзначено грамотами міського голови.

Святкова фото-резиденція в холі Центру дитячої та юнацької творчості працюватиме до старого Нового року, 13 січня. По буднях з 14:00 до 16:00, у вихідні з 12:00 до 16:00. Там є і скринька зимових чарівників, куди малеча може приносити свої листи та вітальні листівки. Відчути святковий настрій, сфотографуватися з Дідом Морозом, поспілкуватися з новорічними персонажами та зробити яскраву тематичну світлину на згадку можуть не тільки діти, а й дорослі. Запрошуються всі бажаючи!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок