Проведення прийомів громадян на віддалених робочих місцях

Бердянськ 24
23.12.2019 · 12:24 · переглядів - 294

Бердянський міськрайонний центр зайнятості активно співпрацює з об’єднаними територіальними громадами з метою спільного вирішення нагальних проблем працевлаштування населення та задоволення кадрової потреби роботодавців, які провадять діяльність на території ОТГ.

Проведення прийомів громадян на віддалених робочих місцях

Одним з прикладів ефективної співпраці громади є спільний прийом громадян спеціалістами Бердянського міськрайонного центру зайнятості, Управлінням праці та соціального захисту населення ВК БМР та КУ «Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на віддалених робочих місцях Бердянської міської ОТГ.

Під час відвідування мікрорайонів міста, фахівці центру зайнятості проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу для мешканців громади щодо послуг служби зайнятості, надають інформацію стосовно законодавства, ринку праці міста та регіону, можливостей служби зайнятості в питаннях працевлаштування, підвищення конкурентоспроможності громадян шляхом професійного навчання, в т.ч. шляхом отримання ваучера для осіб старше 45 років.

Слід зазначити, що під час виїзних заходів на територіях об’єднаних громад фахівці Бердянського міськрайонного центру зайнятості інформують про актуальні вакансії, використання новітніх он-лайн технологій та електронних сервісів служби зайнятості, а також роз`яснюють механізми віддаленого користування послугами служби зайнятості.

Проведення подібних заходів сприяє наближенню послуг служби зайнятості до мешканців громади та, як свідчить практика, зміцнює співпрацю між соціальними партнерами у питаннях створення нових робочих місць, організації самозайнятості громадян та упередженню зростання безробіття.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок