Формування сприятливого середовища до співпраці у сфері зайнятості населення

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
23.12.2019 · 12:26 · переглядів - 218

Участь у грантових програмах – це можливість прискорити процес перетворення своєї ідеї у справу свого життя. Як сказав Генрі Форд: «Краща робота – це високооплачуване хобі».

Формування сприятливого середовища до співпраці у сфері зайнятості населення

Для реалізації спільних дій меморандуму, який був підписаний в 2014 році між Організацією Об’єднаних Націй та Державним центром зайнятості та задля формування сприятливого середовища до співпраці у сфері зайнятості населення в приміщенні Бердянського державного педагогічного університету 20-22 грудня поточного року пройшов тренінг «Програма з розвитку бізнесу та практичних аспектів підприємницької діяльності».

З метою інформаційно-роз’яснювальної роботи 20.12.2019 року в тренінгу прийняла участь провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Денисова Ганна. Виступаюча надала учасникам тренінгу інформацію про послуги служби зайнятості роботодавцям; були розглянуті питання фінансової підтримки підприємств, а саме: порядок компенсації роботодавцям витрат на оплату праці за працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб та порядок компенсації ЄСВ за працевлаштованих безробітних на нові робочі місця.

Особливу увагу слухачів викликала інформація про обслуговування клієнтів на рекрутингових засадах - оперативний пошук вакансій і працівників, професійний відбір кадрів з широким використанням ІТ-технологій

Зацікавлені мали можливість задати питання безпосередньо представнику служби зайнятості, на які отримали вичерпні відповіді.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок