Іранські слідчі: Літак МАУ загорівся ще в повітрі, «чорні скриньки» пошкоджені

По матеріалам Української правди
09.01.2020 · 09:52 · переглядів - 2610

Український пасажирський літак Boeing 737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», який зазнав катастрофи вранці 8 січня в Тегерані, був охоплений полум'ям ще у повітрі

Іранські слідчі: Літак МАУ загорівся ще в повітрі, «чорні скриньки» пошкоджені

Слідчі комісії під керівництвом Організації цивільної авіації Ірану зазначили, що екіпаж українського літака намагався повернути літак в аеропорт Тегерана, однак не звертався з проханням по допомогу за допомогою радіозв'язку.

Ця інформацію вдалося отримати від очевидців падіння літака, що перебували на землі, а також від свідків, які знаходились на борту авіалайнера, що пролітав неподалік місця катастрофи.

Зазначається, що після падіння Boeing 737 відбувся "потужний вибух" – ймовірно, через те, що літак був повністю заправлений паливом для перельоту до Києва.

Момент падіння лайнера МАУ в Ірані: запис камери спостереження (відео - FB Європейська правда)

Слідчі зазначили, що обидві так звані чорні скриньки були знайдені, однак вони зазнали ушкоджень, тому частина записів на них втрачена.

8 січня в Організації цивільної авіації Ірану заявили, що не передадуть "чорні скриньки" (бортові самописці) з розбитого літака компанії Boeing чи американцям.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок