Бердянськ отримав відзнаку “Кращий розвиток курортного бізнесу” від ПРОМІС

По матеріалам пресс-службы исполкома
09.01.2020 · 11:31 · переглядів - 800

Наприкінці грудня у Вінниці відбулося засідання Спостережної ради Проекту ПРОМІС за участі делегації Посольства Канади в Україні на чолі з пані Послом Ларисою Ґаладзою, представників Асоціації міст України та представників 16 міст-партнерів проекту.

Бердянськ отримав відзнаку “Кращий розвиток курортного бізнесу” від ПРОМІС

Зустріч присвятили обговоренню механізмів забезпечення сталості ініціатив, напрацьованих в містах разом з Проектом. Бердянськ, як один з 16 міст-партнерів проекту, отримав відзнаку “Кращий розвиток курортного бізнесу”. Додамо, що за п’ять років співпраці усі міста-партнери досягли неабияких результатів за різними напрямками діяльності Проекту. Експерти ПРОМІС відзначили їх успішність в рамках премії #МістаТаЗміни 2019 у трьох категоріях:

  • «Кращі у застосуванні інструментів відкритого демократичного врядування»;
  • «Кращі у застосуванні інструментів екологічної збалансованості та гендерної рівності»;
  • «Кращі у сфері підтримки підприємництва та місцевого економічного розвитку».

За підсумками представники міст-партнерів отримали нагороди у 18-ти номінаціях. На своєму фінальному етапі Проект ПРОМІС продовжує розвивати важливі інструменти з місцевого розвитку, роблячи акцент на їх стабільному функціонуванні надалі. Реалізація механізмів середньострокового планування з постійним проведенням аналізу показників виконання дозволить містам в майбутньому продовжити успішну діяльність за всіма напрямками.

Коментуючи цю нагороду секретар міської ради Олексій Холод подякував проекту ПРОМІС та його експертам за підтримку Бердянська у розвитку сфери курорту та туризму: “Ця відзнака — це один з чинників того, що ми обрали правильний напрямок розвитку. І це всього лише початок досить складного шляху з перетворення Бердянська в сучасне місто-курорт. Реалізація прийнятих нами програм і спільно з проектом: Стратегії розвитку міста до 2027 року, маркетингової та комунікаційної стратегій міста, популяризації Бердянська, безпеки нашого міста, його благоустрою - тільки в комплексі дадуть той результат, до якого ми всі прагнемо.

Ми вдячні нашим колегам з ПРОМІС і не тільки за високу оцінку наших зусиль, але і за ту допомогу, яку ми отримуємо в розробці та реалізації стратегії розвитку курортного бізнесу, в маркетингу, розвитку комунікації між владою і бізнесом. У той же час ми прекрасно розуміємо, що нам належить ще дуже багато зробити, враховуючи особливість нашого курортного міста, і в розширенні рамок сезону, і в якості надання послуг та їх різноманітності, і в виведенні курортного бізнесу з тіні”.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок