Довели до сліз і ледь не покарали за виконання містянками вимог водоканалу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.01.2020 · 16:25 · переглядів - 3710

Вимоги КП “Бердянськводоканал” до мешканців приватного сектору про необхідність винесення лічильників за межі домоволодіння, на місце врізки до центрального водопостачання, в окремих випадках набувають абсурдності. Так, за виконання вимог комунальників містянка ледь не отримала штраф, а її літня мати від образи і обурення не стримала сліз.


На одну з мешканок міста склали адміністративний протокол за несанкційоване розриття — жінка виконала земляні роботи без отримання відповідного ордеру з мерії. За це правопорушення на жінку склали адміністративний протокол і викликали на комісію. Як виявилось, жінка живе у двох з матір'ю, яка також завітала у виконком. Розкопали колодязь містянки з метою перекриття водопостачання — за їх словами в існуючому колодязі перекрити воду було неможливо, тому в пошуках вентиля довелось викопати ще один колодязь.

Жінки пояснили, що виконавши ці роботи, вони викликали комісію з водоканалу, щоб комунальники опломбували лічильник. Без дотримання цієї процедури, вимоги водоканалу не будуть виконані. Після складення адмінпротоколу відповідачка отримала ордер в мерії, однак завершити роботи вони не можуть, оскільки фахівці комунального підприємства півтора місяці ігнорують звернення. Вже навіть закінчився термін дії виданого ордеру. Від ситуації, в якій опинились літня жінка та її донька, пенсіонерка навіть не стримала сліз, пояснюючи обставини правопорушення.

Заслухавши аргументи, члени комісії не застосували штрафних санкцій і обмежились усним попередженням.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок