Собака перестрибнула через паркан і налякала господарку. В Бердянську штрафують за вигул тварини без намордника

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.01.2020 · 18:15 · переглядів - 1934

Собака “дратхаар” перестрибнула через паркан, опинилась на території приватного домоволодіння і налякала власницю. На засіданні адміністративної комісії оштрафували власника тварини.


 

51 гривня — максимальна сума штрафу, яка передбачена санкцією статті Адміністративного кодексу за вигул собаки без повідка та намордника. З аналогічними правопорушеннями на розгляд комісії надійшло декілька протоколів. І, якщо у першому випадку жодних сумнівів у членів комісії доцільність застосування штрафних санкцій не викликала, то в іншій ситуації комісія обмежилась усним зауваженням.

Так, за словами відповідачки, у неї конфлікт з головою ОСББ — донедавна вона займала цю посаду, у зв'язку з цим з новим керівництвом об'єднання та персоналом склались напружені відносини. Після прогулянки з собакою, біля входу в будинок, жінка зняла намордник з тварини, що побачила двірник. Стався конфлікт. Дійшло навіть до штурханини. В результаті, власниця тварини запевнила, що собака жодних незручностей не створювала, вся проблема у напружених взаємовідносинах з адміністрацією ОСББ. Заслухавши аргументи, члени комісії вирішили обмежитись усним попередженням.

 




Останні новини Бердянська
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024
15 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок