Змінити підходи в зборі та утилізації сміття — депутати пропонують інформаційну кампанію

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.01.2020 · 11:40 · переглядів - 874

Депутат Віктор Цуканов виступив з ініціативою запровадження в Бердянську інформаційної кампанії про утилізацію крупногабаритних відходів. Реалізувати проект планують спільно з “Бердянськекотрансом”.

Змінити підходи в зборі та утилізації сміття — депутати пропонують інформаційну кампанію

Зміст кампанії зводиться до розклеювання банерів про недоцільність складування крупногабаритних відходів в контейнерах для сміття та на контейнерних майданчиках. Пропонується, щоб комунальне підприємство декілька разів на місяць організовувало вивезення таких відходів, в тому числі і з приватного сектору. На думку депутатів це сприятиме зменшенню стихійних звалищ в місті.

Депутат Микола Рудницький також запропонував спростити процедуру отримання талонів на утилізації відходів на полігоні ТПВ. З цих питань вирішено провести круглий стіл із залученням громадськості до обговорення озвучених ініціатив.

За інформацією керівника підприємства Івана Шмаровоза вартість послуги залежить від обсягів робіт, відстані і залучення навантажувальної техніки. Завантаження вантажівки на 6 кубометрів із залученням навантажувача стартує від 500 грн. Середня вартість робіт приватних фірм, які надають аналогічні послуги — 500 гривень за автомобіль і ще 400, якщо залучаються вантажники.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок