В порту Бердянськ збільшили прохідну осадку для суден

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
29.01.2020 · 11:26 · переглядів - 1400

Про це офіційно оголосили в Бердянській філії АМПУ. З 29-го січня прохідна осадка в Бердянському морському порту на підхідному каналі та в акваторії становить 7.8м

В порту Бердянськ збільшили прохідну осадку для суден

З серпня минулого року БФ АМПУ проводить експлуатаційне днопоглиблення. Згідно підписаного контракту, підрядник "Спеціалізоване технічно бюро "Азімут"" має виконати днопоглиблення на 1.85 млн. куб. м. За інформацією начальника БФ АМПУ Олександра Барчана, наразі роботи виконано на 35-40%, що дозволило сьогодні оголосити про збільшення глибин на каналі та в акваторії на 10 см.

 - Адміністрація морського порту приділяє особливу увагу питанню прохідної осадки. Сьогодні ми підводимо проміжні результати з експлуатаційного днопоглиблення. Плануємо вже в квітні оголосити про доведення глибин в порту Бердянськ до паспортних (7.9 м), - зазначив Олександр Барчан.

В.о. директора ДП "БМТП" Олександр Трощенков підкреслив, що бердянські портовики дуже розраховують на позитивний вплив збільшення осадки на фрахтові ставки, що дозволить повернути втрачені вантажі і покращити економічне становище містоутворюючого підприємства.

Представники приватних портових операторів також відзначили важливість збільшення глибин в порту для збільшення вантажообробки.

Заступник міського голови Григорій Горячов привітав всіх суб'єктів морегосподарського комплексу міста з позитивною новиною і додав, що міська влада, в рамках своїх сил, готова максимально сприяти покращенню роботи містоутворюючого підприємства. Адже наповнення бюджету міста напряму залежить від роботи портовиків.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок