Відділення Приватбанку змінюють адресу – 4 офіси об’єднають в один

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.01.2020 · 15:33 · переглядів - 7732

31-го січня останній день роботи відділення Приватбанку в приміщенню Дельмару. Офіси центру міста об’єднають в одному за адресою вулиця Центральна, 49.

Відділення Приватбанку змінюють адресу – 4 офіси об’єднають в один

Як прокоментував нашій редакції директор відділення Бердянського філіалу Приватбанку Володимир Бучакчийський, в новому приміщенні по Центральній, 49 буде об’єднано чотири офіси – колишнє відділення поблизу кас аерофлоту, відділення зі спорткомплексу, з Перемоги, 45 і Дельмару.

По Центральній, 49 буде сучасний центр, який розпочне роботу вже з понеділка. Працівників з відділень, які ми об’єднали не звільнено, вони працюватимуть в новому офісі. Якість обслуговування не погіршиться. Навіть більше, на сьогодні Бердянськ займає перше місце по Україні за якістю обслуговування в Приватбанку по кількості співробітників на одного мешканця регіону, - повідомив Володимир Бучакчийський.

Приміщення комунальної власності спортивного комплексу, за інформацією начальника профільного управління мерії Алли Тахтаджиєвої-Поклад, Приватбанк звільнить вже лютому. Наразі керівництво Палацу спорту визначається, як саме будуть експлуатуватись вивільнені приміщення. 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок