Зниклу в Мелітопольському районі неповнолітню поліцейські розшукали в Бердянську

По матеріалам пресс-службы полиции
20.02.2020 · 14:18 · переглядів - 1867

Співробітники ювенальної привенції Мелітопольського відділу поліції протягом доби розшукали дівчину, яка пішла зі школи. Її знайшли в сусідньому місті. Відносно неповнолітньої злочинів чи правопорушень скоєно не було.


18 лютого близько 16:00 до Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області  звернулась юристконсульт Мирненського обласного центру соціально-психологічної реабілітації неповнолітніх, із заявою про зникнення неповнолітньої дівчини.

Співробітниками поліції встановлено, що 18 лютого о 07:30 дівчина 2003 року народження пішла з центру реабілітації до школи. Близько 10 ранку того ж дня неповнолітня пішла зі школи, але до центру не повернулась. Мобільного телефону дівчина при собі не мала.

Поліцейські ювенальної превенції Мелітопольського відділу поліції протягом доби розшукували дівчину, спілкувались з її знайомими та друзями, відпрацьовували вокзали та прилеглі до них території, розмістили оголошення з прикметами розшукуваної в місцевих та обласних засобах масової інформації.

Знайшли дівчину ввечері 19 лютого біля автовоклазу у місті Бердянськ. Співробітникам ювенальної превенції неповнолітня розповіла, що дуже хотіла зустрітися зі своїм знайомим хлопцем, але місця його мешкання не знала. Спочатку дівчина на маршрутці доїхала до Мелітополя, а потім автобусом - до Бердянська. Вона гуляла вулицями Бердянська неподалік від вокзалу, коли її розшукали поліцейські. Правоохоронці привезли дівчину до Мелітополя та передали вихователям Мирненського обласного центру соціально-психологічної реабілітації. Відносно неповнолітньої злочинів або правопорушень скоєно не було.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок