О. Свідло: «Пріоритети в ЖКГ повинно визначати управління, а не Бердянськводоканал»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
20.02.2020 · 16:34 · переглядів - 1518

На засіданні планово-бюджетної комісії депутати в черговий раз висловили невдоволення відсутностю стратегічного підходу в сфері житлово-комунального господарства міста


Так, депутатам представили плани капітальних ремонтів доріг в місті на 2020-й рік. Понад 5 млн. грн. планується виділити на капітальний ремонт вул. Бахчисарайської, Спортивної Приазовського тупика та частини вул. Чубаря. В контексті даного питання виникла жвава дискусія між депутатом Олександром Свідло, начальником профільного управління Олександром Романютою та заступником мера Григорієм Горячовим.

Так, на запитання депутата, чому міська влада в поточному році не планує проводити капітальні ремонти по вул. Свободи, де на окремих ділянках вулиці, плити просіли більше ніж на 5 сантиметрів, Олександр Романюта зауважив, що на цій ділянці необхідно проводити ремонт колектору, однак в 2020-му таких робіт не заплановано. Григорій Горячов додав, що КП «Бердянськводоканал» надав цілий ряд проектів, які необхідно профінансувати з міського бюджету, однак виконати їх в повному обсязі міський бюджет не дозволяє.

На думку Олександра Свідло підхід, в якому пріоритети ремонтів визначаються не профільним управлінням, а на комунальному підприємстві відпочатку неправильний. Пріоритети мають надаватись дорогам, якими користуються мешканці різних частин міста, адже саме по цій вулиці рухається міський транспорт.

В результаті дискусії, чиновники запевнили, що по вул. Свободи поточний ремонт буде проведено, а пріоритети робіт в сфері житлово-комунального господарства визначають в мерії…




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок