У Бердянську під час перевірки виявили одного нелегального таксиста

По матеріалам пресс-службы исполкома
24.02.2020 · 16:40 · переглядів - 2531

Продовжуються перевірки суб'єктів господарювання, які здійснюють перевезення пасажирів та їх багажу на таксі (надають послуги таксі)


Відділ транспорту та зв'язку виконкому інформує, що продовжується проведення перевірок мобільною робочою групою з питань боротьби з нелегальними пасажирськими перевезеннями автомобільним транспортом у м. Бердянськ, с. Азовське Бердянського району, сіл Нововасилівка, Роза, селища Шовкове м. Бердянськ Запорізької області суб'єктів господарювання, які здійснюють перевезення пасажирів та їх багажу на таксі (надають послуги таксі).

21.02.2020 р. робочою групою виявлено водія легкового автомобіля, який здійснював перевезення пасажирів на таксі без відповідних дозвільних документів, про що складено відповідний протокол по ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За інформацією Бердянського управління ГУ ДПС у Запорізькій області на території Бердянської ОТГ зареєстровано 16 фізичних осіб-підприємців, які здійснюють діяльність за видом “легкове таксі”.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок