Після п'яної бійки потерпілий помер в лікарні, злочинцеві загрожує 10 років в'язниці

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
28.02.2020 · 10:59 · переглядів - 1563

Куйбишевським відділом Бердянської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.2 ст.121 КК України (умисне тілесне ушкодження, що спричинило смерть).


Відтак 20.02.2020, двоє мешканців смт. Розівка, Розівського району, Запорізької області,  Г. та С. прийшли до дому Н. який прожив у вищевказаному селищі міського типу та який був раніше знайомий з С., де втрьох почали вживати спиртні напої.

Далі на ґрунті раптово виниклих неприязнених відносин почалася сварка, в ході якої Г. та Н. почали висловлюватися на адресу один одного грубою нецензурною лайкою, хватати один одного руками за одяг, після чого  хазяїн будинку перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс Г. удар кулаком в голову, від якого він впав та вдарився правою частиною голови об дерев’яне, бильце дивану. На цьому Н. не зупинився та наніс ще декілька ударів по голові потерпілого, внаслідок яких останній помер в лікарні.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч.2 ст.121 КК України.

Крім того, процесуальним керівником досудового розслідування підтримано клопотання слідчого про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, яке задоволено судом.

Наразі тосудове слідство триває.

Довідково: за вчинення вказаного злочину передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Начальник
Куйбишевського відділу
Бердянської місцевої прокуратури           

Олександр Миколайович Лось




Останні новини Бердянська
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024
15 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок