Роботу КСП “Зеленгосп” обговорили за “круглим” столом

По матеріалам пресс-службы исполкома
03.03.2020 · 17:00 · переглядів - 1074

Сьогодні, 3 березня, під керівництвом заступника міського голови Григорія Горячова відбулося засідання круглого столу з питань роботи КСП “Зеленгосп”, яке було ініційоване депутатами міської ради на одному із засідань постійної комісії з гуманітарних питань, депутатської етики та законності.

Роботу КСП “Зеленгосп” обговорили за “круглим” столом

Нагадаємо, у журналістів та громадськості виник ряд питань щодо роботи Зеленгоспу та манери спілкування його працівників. Ці питання обговорили на депутатській комісії та було запропоновано зібрати усі зацікавлені сторони за круглим столом.

У сьогоднішній зустрічі взяли участь працівники КСП “Зеленгосп”, мешканці міста, громадські активісти та журналісти. Говорили про омолоджуючу обрізку дерев, вивезення порубочних залишків, необхідність проведення обробки зрізів масляною фарбою, інвентаризацію, та висадку молодих дерев, перевірку фінансово-господарської діяльності КСП “Зеленгосп” тощо. Спілкування тривало півтора години, було емоційним та не завжди конструктивним.

Безверхий Владимир

“Я розумію, що усі зараз будуть сперечатися та доводити свою правду. Але є документи, якими потрібно керуватися у своїй роботі. Потрібно планувати роботу на перспективу, щоб нашим дітям та онукам місто дісталося зеленим. Щодо роботи Володимира Івановича, то це робота з недоліком у 20%, який називають мешканці, і який не можемо підігнати — то коштів немає, то спеціалістів. Є така проблема, маємо її виправити. І займатися потрібно не тільки деревами, а й озелененням”, - відзначив на засіданні депутат міської ради Володимир Безверхий.

Завершуючи “круглий” стіл заступник міського голови Григорій Горячов відзначив, що на поставлені під час зустрічі запитання відповіді будуть надані під час наступного “круглого” столу або письмово.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок