Програма «Твоя успішна кар’єра» для студентів

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
04.03.2020 · 16:57 · переглядів - 340

У рамках проведення Місячника кар’єри молоді «Твоя успішна кар’єра» та у форматі діяльності «PROFI Центру» 3 березня поточного року студенти Бердянського державного педагогічного університету спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали головний офіс Ощадбанку, де ознайомилися із структурою та особливостями його діяльності.


Організатори екскурсії – Бердянський міськрайонний центр зайнятості – фахівець з питань зайнятості І категорії відділу активної підтримки безробітних – Копилова Г.С. та викладачі кафедри економіки, підприємництва та фінансів гуманітарно-економічного факультету БДПУ – к.е.н., доцент Костенко Г. П., к.е.н., доцент  Жваненко С.А.

У ході екскурсії керуючий відділенням Микола Миколайович Сердюков та його заступник Тетяна Борисівна Кірюшенкова ознайомили студентів з історією створення Ощадбанку, його організаційною структурою та конкурентною позицією на ринку банківських продуктів та послуг.

Значну увагу керівник Ощадбанку приділив питанням організації проходження практики, яка спрямована на краще засвоєння та поглиблення теоретичних знань студентів. Він наголосив, що за результатами успішного завершення практики, кожен студент має можливість працевлаштуватися до Ощадбанку. Так, на сьогоднішній день в цьому відділенні Ощадбанку проходить практику студентка 2 курсу Златьєва Валерія та успішно працюють студентки Панкова Катерина та Молозінова Анастасія, які наразі навчаються на 4 курсі Бердянського державного педагогічного університету.

Студенти мали змогу ознайомитися з основними операціями Ощадбанку, новітніми послугами та продуктами у сфері корпоративного обслуговування клієнтів, а також з багатьма соціальними програмами, які пропонує та надає банк. Крім того, цікавою була інформація про організацію безпеки у роботі банку в системі Інтернет-банкінгу.

Присутні мали можливість побачити та відчути мікроклімат у відділі із обслуговування VIP-клієнтів банку, побачити роботу різних спеціалістів, а також задати низку питань щодо специфіки депозитного обслуговування, кредитування корпоративних клієнтів в Ощадбанку.

На завершення зустрічі керівництво банку запросило студентів університету стати частиною професійної команди Ощадбанку з можливістю кар’єрного зростання. Наголосили, що у банку постійно з’являються різноманітні вакансії, які можуть зацікавити як студентів-початківців, які тільки починають свою кар’єру, так і досвідчених спеціалістів.

Студенти БДПУ подякували за цікаву подорож у світ фінансів  керівництву, усім працівникам Ощадбанку та побажали їм фінансового процвітання на вітчизняному ринку банківських послуг. Бердянський міськрайонний центр зайнятості висловлює окрему подяку керівництву Ощадбанку та сподівається на подальшу співпрацю.

Копилова Г.С.,
фахівець з питань зайнятості І категорії
відділу активної підтримки безробітних




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок