В Бердянську вибрали «Міс БДПУ»

По матеріалам Університетського слова
06.03.2020 · 15:26 · переглядів - 2359

Вже вісімнадцяту весну вся родина Бердянського державного педагогічного університету зустрічає разом з конкурсом «Міс Університет 2020». Цього року найочікуваніша подія відбулася 5 березня в актовій залі першого корпусу

В Бердянську вибрали «Міс БДПУ»

Головні та незмінні ведучі Дмитро Кіосов та Дарина Литвиченко вже о 15-й годині щиро вітали глядачів та під драйвову мелодію представили чарівних конкурсанток. Це були: Анжеліка Конопля ─ студентка-магістрантка факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини; Аліна Ковальчук ─ студентка 2 курсу факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти; Марія Філонова ─ студентка 2 курсу факультету філології та соціальних комунікацій; Олександра Чабаненко ─ студентка 2 курсу гуманітарно-економічного факультету; Катерина Самсонова ─ студентка 2 курсу факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти та Аліна Панькова ─ студентка 4 курсу факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв.

Український стилізований номер у виконанні учасниць підкорив глядачів своєю ніжністю та легкістю. Всі присутні, затамувавши подих, дивилися на ошатні костюми дівчат-мавок і насолоджувалися гарною музикою. Третім виходом учасниць стало запальне, яскраве диско, яке перенесло глядачів у ті часи, коли всі вважали себе зірками естради. Справжнім сюрпризом для всіх присутніх у залі став творчий блок: яскраві, талановито виконані номери переконали глядачів, наскільки дівчата здібні та артистичні.

Між конкурсними частинами на сцені виступали студенти факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв і своїми запальними танцями підтримували гарний настрій у глядачів.

Плакати, підготовлені для підтримки кожної дівчини, гучні оплески, скандування – все це створило атмосферу свята, поєднало всіх в одну велику команду.

Перед нагородженням до конкурсанток звернувся з вітальним словом ректор БДПУ, доктор педагогічних наук, професор Ігор Богданов:

 - Дозвольте від імені глядацької зали виразити слова захоплення сьогоднішнім дійством. Ви великі молодці. Кожний номер, кожний вихід ─ це маленький шедевр. Як на мене, це ─ один з найкращих заходів, який бачила ця сцена. Ви вкотре переконали всіх нас, що дівчата Бердянського педагогічного університету – найкращі на Землі!

Ці слова ректора приємно відізвалися у серці організаторки цього конкурсу та ведучої – Дарини Литвиченко:

 - Особисто я готую «Міс Університет» вже другий рік поспіль, і найважче у цій роботі для мене ─ це перевершити саму себе. Захід триває півтори години, але за цим стоїть величезна праця. Ви навіть не можете собі уявити наскільки! Це безсонні ночі, це організація якихось моментів-сюрпризів, щоб здивувати публіку… Якщо помітили глядачі (а я сподіваюся, що вони все помітили!), то було дуже багато новинок. Усі організатори, весь студентський клуб разом зі студентською радою ─ ми намагалися зробити це свято дійсно гарним, весняним, щоб кожен, хто прийшов, потім згадував його з посмішкою. Ми намагалися зробити захід справді феєричним!

Дмитро Кіосов ─ другий ведучий додає:

 - Я вважаю, кожна дівчина, що сьогодні виступала на сцені, чудово підготувалася, чудово себе показала. Впевнений, що кожною може пишатися не тільки факультет, університет, та й, гадаю, навіть країна, бо вони показали весь свій запал, всю душу для цієї прекрасної аудиторії. Кожна виклалася повністю та зробила яскраве шоу. Подекуди підготовка було дійсно важкою: репетиції займали багато часу, але ви бачите результат! Все пройшло відмінно.

Церемонію нагородження проводив провідний фахівець з виховної роботи, доцент Олександр Голік, який приєднався до всіх побажань, що раніше лунали зі сцени, та подякував усім, хто брав участь у цьому святі. Ніхто з учасниць не залишилася без нагороди:

  • Міс Оригінальність ─ Марія Філонова;
  • Міс Чарівність ─ Олександра Чабаненко;
  • Міс Досконалість ─ Катерина Самсонова;
  • Міс Елегантність ─ Аліна Панькова;
  • Міс Артистичність ─ Анжеліка Конопля;
  • Міс Натхнення ─ Аліна Ковальчук.

 

Вікторія Котляр, кореспондентка «Університетського слова»

Фотографії: Олександра Полякова, кореспондентка «Університетського слова»




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок