В Бердянську тривають пошуково-рятувальні роботи зниклих рибалок в акваторії Азовського моря

По матеріалам ГУДСНС
15.03.2020 · 11:15 · переглядів - 5433

14 березня близько 6:00 троє рибалок на дерев’яному плавзасобі вийшли в Азовське море поблизу санаторію "Бердянськ" та у встановлений час не повернулись на берег.


На місці ймовірного зникнення в акваторії Азовського моря оперативні заходи щодо пошуку рибалок здійснював особовий склад Бердянського прикордонного загону, співробітники Морського рятувального координаційного центру (МРКЦ) та КП «Рятувально-водолазна служба». Всього для проведення пошукових робіт задіювалось 4 одиниці спеціальної техніки: 3 катери та 1 риболовний човен. Станом на 19:00 14 березня, з настанням темряви, пошуки рибалок тимчасово припинили.

15 березня керівництво ДСНС України задіяло до пошуково-рятувальних робіт гелікоптер, який знаходиться на постійному місці дислокації у Харкові.

Станом на 9:30 15 березня співробітники прикордонного загону, МРКЦ та КП «РВС»  продовжують пошуки рибалок в акваторії Азовського моря.

Cтаном на 13:00 15 березня пошуки зниклих рибалок тривають

Станом на 13:00 15 березня тривають пошуки зниклих рибалок. До пошуково-рятувальних робіт залучено авіацію ДСНС, а саме вертоліт МІ-8МТ з робочою пошуковою групою.

Пошуки акваторією моря здійснюють 4 одиниці техніки та особовий склад прикордонного загону, Морського рятувального координаційного центру, Збройних сил України, міської рятувально-водолазної служби.

Cтаном на 15:00

Станом на 15:00 15 березня рятувальники ДСНС на гелікоптері МІ-8МТ завершили обстеження  900 кв. м акваторії Азовського моря. Зниклих рибалок знайти не вдалося.

Пошуки акваторією моря здійснюють 4 одиниці техніки та особовий склад Збройних сил України, прикордонного загону, ДП « Морський рятувально-координаціний центр»  КП «Морська пошуково-рятувальна служба" та міської рятувально-водолазної служби.

Наразі у Бердянську спостерігається посилення  північно-західного вітру, що суттєво знижує ефективність проведення  пошукових робіт вздовж берегової лінії.

Пошуки зниклих рибалок тривають.

16 березня

16 березня у ймовірному місці зникнення рибалок продовжуються пошукові заходи особовим складом Морського регіонального координаційного центру на рятувально-пошуковому катері. Інформація, про надзвичайну подію, постійно передається усім судам, що перебувають в акваторії Азовського моря у районі пошуку та поблизу.

Крім того, в процесі виконання своїх завдань ведуть пошук кораблі та наземні сили прикордонної служби України, які також володіють всією необхідною інформацією.

4 групи рятувальників ДСНС Запорізької області проводять пошук вздовж берегової лінії в Бердянському, Приморському та Приазовському районах.

Аналогічні заходи проводяться підрозділами ГУ ДСНС України у Донецькій області.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок