Бердянський порт відвідали міністр оборони, начальник Генерального штабу - Головнокомандувач ЗСУ, командувач ВМС

По матеріалам прес-служби БМТП
18.03.2020 · 19:16 · переглядів - 3359

18-го березня Бердянський порт відвідав міністр оборони України Андрій Таран спільно з начальником Генерального штабу - Головнокомандувачем Збройних сил України Русланом Хомчаком та командувачем військово-морськими силами України Ігорем Воронченко.

Бердянський порт відвідали міністр оборони, начальник Генерального штабу - Головнокомандувач ЗСУ, командувач ВМС

Військових зустрічали керівник ДП “Бердянський морський торговельний порт” Олександр Трощенков та заступник начальника Бердянської філії Адміністрації морських портів України Віталій Бур’ян.

Бердянськ продовжують розглядати як потенційну базу для розміщення військово-морських сил України. З цією метою міністр оборони, начальник Генерального штабу та командуючий військово-морських сил України завітали до порту Бердянськ. Ключовий момент, який підтвердили вищі керівники оборонних відомств країни, основне призначення порту не зміниться. Порт залишиться універсальним перевантажувальним комплексом.

Керівник ДП “БМТП” Олександр Трощенков та заступник начальника БФ АМПУ Віталій Бур’ян охарактеризували основні напрямки діяльності порту і державного портового оператору, а також поділились власними міркуваннями з приводу ефективної взаємодії портовиків і військових.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок