На в'їздах в Бердянськ обладнають фільтраційні пости

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.03.2020 · 14:14 · переглядів - 5123

В Бердянську посилюються карантинні заходи. Рішенням комісії з ТЕБ та НС ухвалено рішення обладнати на в'їздах в місто фільтраційні пости, де виявляти людей з симптомами захворювання.


Як відомо, відучора в Україні зупинено рух міжміського транспорту. З метою посилення карантинних заходів в Бердянську обладнають фільтраційні пости, на яких перевірятимуть стан здоров'я людей, які в'їжджають до міста на автомобілях.

Планується, що на цих постах чергуватимуть поліцейські спільно з медичним працівником. Головний лікар ТМО Дмитро Єгоров підкреслив, що направляти на обстеження до лікарні спеціальним транспортом всіх громадян, які мають симптоми ГРВІ недоцільно. Існує спеціальний протокол визначений МОЗ, згідно якого працюватимуть медики. Для госпіталізації, окрім симптомів застуди повинні бути й інші фактори, які підпадають до визначеної зони ризику ймовірності захворювання коронавірусом.

Визначено, що медичний працівник вимірюватиме температуру та збиратиме анамнез. В разі виявлення підозрілих симптомів, проконсультується зі спеціалістом лікарні, після чого прийматиметься рішення про доцільність госпіталізації.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
сьогодні, 8 травень, середа 2024
вчора, 7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок