Російські окупанти 15 разів обстріляли позиції ЗСУ: один боєць загинув, один - поранений

По матеріалам Укрінформ
20.03.2020 · 09:32 · переглядів - 111

19 березня збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню


Про це повідомляє пресцентр ООС.

 - 19 березня збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, озброєння БМП-1, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Окрім цього, відмічена робота снайперської пари, - йдеться у повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було зафіксовано 8 обстрілів: два рази неподалік Красногорівки – з мінометів калібру 120 мм (6 мін), гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; двічі поруч з Лебединським – з 82-мм мінометів (16 мін), гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Павлополя – з озброєння БМП-1, станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Василівки – з автоматичного станкового гранатомета; поруч з Авдіївкою – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поблизу населеного пункту Славне – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності ОТУ "Північ" окупанти 7 разів обстрілювали позиції підрозділів ЗСУ: чотири рази в районі населеного пункту Кримське – з мінометів калібру 120 мм (41 міна), озброєння БМП-1, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Новолуганського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Новотошківського – з мінометів калібру 120 мм (10 мін); в районі населеного пункту Новоолександрівка – снайперський вогонь.

 - Вчора, 19 березня, внаслідок ворожих обстрілів наших позицій один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та ще один отримав поранення, - поінформували у штабі ООС.

З початку доби, 20 березня, російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок