"Не соромно одягти рукавички. Треба постійно працювати над собою" - депутат К. Буханова про карантин

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.03.2020 · 11:37 · переглядів - 4080

Більшу частину депутатського дня депутати присвятили обговоренню ситуації в місті у зв'язку з поширенням в Україні коронавірусу.

"Не соромно одягти рукавички. Треба постійно працювати над собою" - депутат К. Буханова про карантин

На відміну від попередніх засідань міський голова, його заступник Григорій Горячов, керуюча справами виконкому Ольга Кочубей працювали в медичних масках. Деякі депутати також були із засобами індивідуального захисту, однак на себе їх не вдягали.

Секретар міської ради Олексій Холод повідомив, що наразі міська влада розшукує додаткові кошти для придбання дезенфікуючих засобів, щоб забезпечити ними, зокрема, ОСББ.

Владимир Чепурной в защитной маске

Головний лікар ТМО Дмитро Єгоров наголосив що окрім проведення дезінфекції приміщень та громадських місць, дуже важливо дотримуватись самим громадянам елементарних правил власної безпеки.

Депутат Ксенія Буханова підкреслила, що абсолютно не соромно одягти одноразові рукавички, коли заходиш до супермаркету, чи торкаєшься будь-яких поверхонь в громадських місцях. З приводу громадського транспорту, депутат підкреслила, що його потрібно дезінфіувати не лише в умовах карантину, а й в період курортного сезону!

Егоров на депдне

Представники влади вкотре закликали громадян серйозно віднестися до карантинних заходів.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок