В Бердянську захворюваність на грип та ГРВІ іде на спад

По матеріалам пресс-службы исполкома
24.03.2020 · 12:43 · переглядів - 6606

Завідувач відокремленого підрозділу "Бердянський міськрайонний відділ Державної установи "Запорізькій обласний лабораторний центр МОЗ України" Олександра Кікарош повідомила, що рівень захворюваності в Бердянську на грип та ГРВІ за тиждень знизився на 9%


Було зареєстровано 673 випадки проти 741, на 46% знизився рівень захворюваності серед дітей шкільного віку, епідеміологічний поріг не перевищено. Директор КНП “БЦПМСД” Олена Пулькіна відзначила, що дійсно спостерігається зниження рівня захворюваності, але не так значно як би хотілося. Зокрема в понеділок, 23 березня, до лікарів по допомогу звернулось 147 мешканців, проти 198 осіб минулого понеділка. Але, якщо діти стали хворіти менше, є зростання захворюваності серед дорослих.

Лікарня працює в штатному режимі, триває процес перепрофілювання терапевтичного корпусу та процес закупівель засобів дезінфекції, захисту та обладнання в межах виділених місцевим бюджетом коштів з протидії поширення коронавірусу. Про це доповів директор КНП “Бердяньске ТМО” Дмитро Єгоров.

Додамо, що за інформацією Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ України, показник  захворюваності в Запорізькій області нижче середнього багаторічного показника на 7,7%. У порівнянні з минулим тижнем спостерігається зниження захворюваності на 3,4%.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок