Рецидивіст викрав велосипед і відправиться у в'язницю на п'ять років

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
27.03.2020 · 11:06 · переглядів - 1097

Бердянською місцевою прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка поєднана з проникненням в житло).


Так, 32-річний мешканець м.Бердянськ будучи раніше судимим за вчинення тяжких умисних корисливих злочинів, на шлях виправлення не став, відповідних висновків не зробив і знову вчинив умисний корисливий злочини за наступних обставин.

Відтак, вищевказаний чоловік на початку листопада 2019 року знаходячись біля  одного з будинків м.Бердянськ, скориставшись тим, що за його злочинним діями ніхто не спостерігає, шляхом пошкодження навісного замку проник до підсобного приміщення розташованого поряд з вказаним будинком звідки таємно викрав велосипед вартістю 5000 гривень.

Після цього крадій з викраденим майном залишив місце скоєння злочину, розпорядившись ним на власний розсуд, тим самим завдав потерпілій майнову шкоду.

Отже, завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва, наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи судом, обвинуваченого засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років 1 місяць.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури

Ольга Андріївна Кривцун




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок