Держава починається з кордону

По матеріалам Бердянський прикордонний загін
16.04.2020 · 09:19 · переглядів - 2190

На кордонах нашої неньки України виконують свою нелегку працю мужні люди – прикордонники, які 30 квітня святкують своє професійне свято.

Держава починається з кордону

Охорона рубежів держави завжди було актуальним завданням для будь-якої країни.  Прикордонник -  «візитна картка» держави.  Він першим зустрічає й останнім проводжає громадян, які перетинають кордон. Під час спілкування з прикордонниками  формуються  первинні враження про державу в цілому.

Забезпечення національної безпеки України вимагає надійної охорони державного кордону з використанням  технічних засобів, які повністю відповідають вимогам ХХІ  сторіччя. Однією зі  складових успіху діяльності  прикордонного відомства є професійна майстерність  персоналу. Сучасний прикордонник -  це професіонал своєї справи, який має високий рівень комунікативних здібностей та культури поведінки, ґрунтовні знання в сфері права,  хороші фізичні здібності, вміє користуватись сучасною технікою та зброєю.

На даний час в прикордонній службі представники багатьох спеціальностей проходять службу за контрактом. Обрати нелегку, але в цей же час таку почесну професію – прикордонника можуть хлопці та дівчата віком від 18 років. Військовослужбовці отримують гідне грошове забезпечення, мають соціальні гарантії та  можливість здобуття безкоштовної вищої освіти, підвищення свого професійного рівня. Приєднатись до почесної справи – захисту українського кордону, збереження спокою, благополуччя та цілісності нашого суспільства,  може кожен громадянин нашої держави.

Бажаючі примножити ряди прикордонників звертайтесь за адресою: м. Бердянськ, вул. Північна 17А (Окремий регіональний центр комплектування) 098-37-88-749.

З повагою  Олена Тітова




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок