Запобігти трагедії – депутати вимагають вжити заходів до злісного порушника ПДД

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.04.2020 · 16:39 · переглядів - 7469

Члени депутатської комісії з гуманітарних питань закликали помічника міського голови Дмитра Зубовича запросити начальника Бердянського відділу поліції на чергову сесію міської ради, щоб заслухати доповідь про вжиті заходи із забезпечення безпеки на дорогах.

Запобігти трагедії – депутати вимагають вжити заходів до злісного порушника ПДД

Занепокоєння ситуацією на дорогах міста викликало систематичне порушення правил ПДД одним з мешканців міста, який пересувається на сірому БМВ. За інформацією Дмитра Зубовича у порушника вже відібрано водійське посвідчення, однак чоловік продовжує їздити на авто і провокувати дорожньо-транспортні пригоди.

Депутати висловили серйозне занепокоєння з цього приводу і закликали Дмитра Зубовича на чергову сесію міської ради запросити начальника міського відділку поліції, щоб заслухати його про варіанти вирішення конкретної проблеми, пов’язаної зі злісним правопорушником.

Дмитро Зубович наголосив, що через прогалини у вітчизняному законодавстві правоохоронці обмежені в своїх можливостях. Штрафні майданчики для автомобілів відсутні, тому конфіскувати авто поліцейські не можуть. Однак правоохоронці шукають шляхи вирішення проблеми…




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок