Шкірно-венерологічний диспансер – ЗОДА ініціювала передачу майнового комплексу до ком. власності Бердянська

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.04.2020 · 17:17 · переглядів - 1592

На адресу міської ради надійшло звернення від ЗОДА про прийняття на баланс комунальної власності міста майнового комплексу Бердянського шкірно-венерологічного диспансеру.


Як повідомила начальник управління комунальної власності Алла Тахтаджиєва-Поклад після реформування шкірно-венерологічний диспансер став підрозділом Запорізького регіонального фтизіопульмонологічного клінічного лікувально-діагностичного центру. Фінансуватиметься він з Національної служби здоров’я України. Однак покриття видатків на комунальні послуги покладено на власників.

Голова гуманітарної комісії Євген Георгієв запропонував детально проаналізувати, в яку суму обходиться покриття комунальних послуг всієї установи і вже після цього приймати рішення про прийняття майнового комплексу установи. На думку депутата нерівномірний розподіл фінансових зобов’язань недопустимий. Тобто, якщо область отримуватиме прибутки з діяльності диспансеру, а бердянський бюджет покриватиме всі видатки на комунальні послуги. Прийнято рішення детально проаналізувати питання.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок