В Бердянську проводяться заходи по боротьбі з комарами

По матеріалам пресс-службы исполкома
27.04.2020 · 11:13 · переглядів - 1118

До уваги мешканців міста! Щороку, починаючи з кінця квітня – початку травня, на території нашого міста проводяться заходи по боротьбі з комарами.


Якість виконання дезінсекційних робіт залежить щороку від кліматичних умов (температурних показників, кількості опадів тощо), якості моніторингових досліджень та своєчасності проведення обробок. Наразі управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради вже проведено процедуру закупівель «відкриті торги» для визначення виконавця таких послуг та укладено договір від 12.03.2020 № 47 з переможцем – КП «Бердянська профдезінфекція» Запорізької обласної ради – на суму 605,200 тис. грн.

У зв’язку з поступовим підвищенням температури повітря фахівцями КП «Бердянська профдезінфекція» ЗОР у дні травневих свят проводитимуться моніторингові обстеження постійних осередків цілорічного виплоду комарів з метою виявлення їх личинок. У разі необхідності будуть проведені невідкладні дезінсекційні обробки.

Управління житлово-комунального господарства нагадує, що такі заходи проводитимуться впродовж усього курортно-оздоровчого сезону в очеретяних зонах і вздовж лиманів Середньої та Дальньої Коси, Макорт, Колонії, Верхової, 8 Березня, у зливостоках нижньої частини міста, в інших місцях посадки комарів у межах житлової та громадської забудови м. Бердянськ.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок