Зрозуміли навіть депутати – КП «Аншлаг» необхідно ліквідувати

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.05.2020 · 12:45 · переглядів - 5268

Голова гуманітарної комісії Євген Георгієв на черговій сесії міської ради делікатно натякнув про необхідність ліквідації КП «Аншлаг»


Після ухваленого рішення про заборону проведення в міському палаці культури виставок-ярмарок, КП «Аншлаг», яке було прокладкою між організатором та МПК ім. Т.Г. Шевченко, втратило основне джерело фінансових надходжень. Примітно, що в підприємстві навіть не дали офіційної відповіді на запит, які заходи в 2019 році проводив або виступав в якості співорганізатору в 2019-му році Аншлаг.

В умовах карантину культурно-масові заходи заборонені. Не виключено, що після послаблення карантинних обмежень проведення концертів все ще залишиться під забороною. В цьому контексті депутат Євген Георгієв запропонував переглянути організацію роботи та фінансування всього сектору культури і виступив з ініціативою розглянути доцільність їх діяльності, в тому числі КП «Аншлаг».

Так чи інакше в існуючому вигляді дане комунальне підприємство має бути реорганізовано з врахуванням, хто буде офіційно відповідальним за організацію та проведення концертних програм.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 березень, вівторок 2024
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок