Берегозахисна смуга: розробка проекту, термін виконання якого три місяці, триває сьомий рік

По матеріалам Антикоррупционного вестника
05.05.2020 · 11:51 · переглядів - 2099

На початку березня цього року "Антикоруційний вісник" звернувся до міського голови Володимира Чепурного з проханням надати інформацію, чому за шість років ПП «Укрзем» не виконав договір та не виготовив проект берегозахисної смуги.


І чому до сих пір виконавчим комітетом достроково не розірваний цей договір з ПП «Укрзем» за не виконання ним своїх обов’язків та не стягнуто з цього підприємства пеню та штраф?

Міський голова повідомив, що на виконаня ухвали слідчого судді Орджонікідзевського раййонного суду м. Запоріжжя від 03.03.2016 року у виконавчому комітеті Бердянської міської ради був вилучений договір про закуплю за державні кошти № 327 від 31.10.2013 року і по сьогодні договір до виконавчого комітету Бердянської міської ради не повернуто.

документ 1

Також, як стверджує міський голова Володимир Чепурний у своїй відповіді, що виконавчий комітет Бердянської міської ради отримав інформацію, у відповіді не сказано від кого, про те що проект землеустрою щодо організації і встановлення меж земель водного фонду та водоохоронних зон в межах міста Бердянськ Запорізької області 04.02.2020 надійшов до Держгеокадастру для здійснення контролю за усуненням зауважень, викладених у висновках державної експертизи.

За результатами розгляду проекту землеустрою встановлено, що не всі зауваження враховано.

Як не дивно, але на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру в розділі оприлюднення висновків державної експертизи землевпорядної документації відсутня інформація про те, що проект землеустрою щодо організації і встановлення меж земель водного фонду та водоохоронних зон в межах міста Бердянськ Запорізької області 04.02.2020 надходив до Держгеокадастру.

Читачі можуть самостійно ознайомитися з договором про закупівлю за державні кошти.

документ

документ

документ

документ

документ

Висновки панове робіть самі.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок