В Бердянську поліцейські протягом години знайшли безвісти зниклу неповнолітню

По матеріалам пресс-службы полиции
13.05.2020 · 14:58 · переглядів - 2897

Співробітники Бердянського відділу поліції розшукали неповнолітню дівчину, яка самовільно пішла зі школи-інтернат. Правопорушень чи злочинів відносно неповнолітньої скоєно не було. Поліцейські передали дівчину вихователям навчального закладу.


12 травня близько 22:30 до Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення від директора Бердянської школи-інтернат про зникнення неповнолітньої учениці  2004 року народження.

На пошуки дівчини керівництвом Бердянського відділу поліції було негайно скеровано співробітників групи реагування патрульної поліції та ювенальної превенції. Завдяки їх злагодженій та оперативній роботі, протягом години, її вдалось розшукати. Правоохоронці встановили, що дівчина разом з друзями прямувала до міста Приморськ Запорізької області. Злочинів чи правопорушень відносно дитини скоєно не було. Працівники ювенальної превенції провели з неповнолітньою профілактичну бесіду і передали вихователям навчального закладу.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок