Офіційне працевлаштування: чому вигідно працювати легально?

Бердянськ 24
28.05.2020 · 16:22 · переглядів - 675

Ситуація щодо працевлаштування в Україні загострюється, у населення виникає безліч запитань, на які вони не можуть знайти відповіді. На щастя, існують фахівці, які можуть допомогти знайти вірний шлях та виринути з безодні

Офіційне працевлаштування: чому вигідно працювати легально?

27 травня поточного року в Бердянському міськрайонному центрі зайнятості відбувся черговий інформаціний вебінар, в якому взяли участь 10 безробітних осіб. Провідний фахівець з профорієнтації Юлія Костенко долучила до заходу соціального партнера служби зайнятості – спеціаліста Бердянського місцевого центру з безоплатної вторинної правової допомоги Вікторію Донцову.

Юлія Костенко акцентувала увагу безробітних на особливостях відвідування центру зайнятості під час карантину, наголосила на змінах щодо виплати допомоги по безробіттю на період карантину та як працевлаштуватися враховуючи нагальну ситуацію в країні.

Зі свого боку Вікторія Донцова ознайомила присутніх з послугами, які надають фахівці центру, націлила присутніх на легальне працевлаштування, звернула увагу на тому, як забезпечити власну захищеність влаштовуючись на роботу та розповіла про хибні причини відмови роботодавця щодо прийняття на роботу потенційного кандидата.

Наприкінці вебінару учасники мали можливість задати питання стосовно обговорюваної теми, на які отримали конструктивні та змістовні відповіді.

Дякуємо Вікторії Донцовій за співпрацю та чекаємо нових зустрічей!




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок