Між правоохоронцями і мітингарями під стінами суду відбулась сутичка

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.06.2020 · 14:01 · переглядів - 6242

Мітинг з приводу зміни обмежувального заходу на цілодобовий домашній арешт підозрюваним у вбивстві Віталія Олешка пройшов з сутичкою між правоохоронцями і мітингувальниками


Під стінами Бердянського міжрайонного суду відбулась акція протесту. Бердянці та побратими вбитого Віталія Олешка вимагали відповіді - як трапилося, що через два роки після вбивства «Сармата», маючи беззаперечні докази, підозрюваних відпускають з під варти?

Офіційну позицію суду мітінгарям озвучив головний спеціаліст Андрій Мазняк. За його словами повний текст ухвали буде оприлюднено після 6-го червня. Вийти і особисто відповісти на запитання учасників суддівська колегія не має права.

Поріг суду Андрій Маджаров облив кров'ю, а пізніше мітингарі підпалили шини. Правоохоронці здійснили спробу затримати побратима Віталія Олешка, однак учасники акції силою звільнили Андрія.

Андрій Маджаров та Олександр Печніков повідомили, що виїжджатимуть до Києва з вимогою справедливого судового процесу над вбивцями «Сармата».

Начальник Бердянського відділу поліції Сергій Дружиненко повідомив, що один з підозрюваних організаторів вбивства Михайло Сігіда знаходиться під цілодобовим контролем правоохоронців - йому одягнуто спеціальний браслет, який фіксує фактичне місцезнаходження людини.

Решта підозрюваних перебуває на контролі правоохоронців Дніпра




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок