Новий МАФ на вході в парк Шмідта — законний

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
04.06.2020 · 16:06 · переглядів - 5707

Тимчасова споруда при вході до парку ім. Шмідта розміщена відповідно до паспорту прив'язки. Про це доповіла заступник міського голови Оксана Деєва.


Черговий шквал невдоволення діями місцевої влади виплеснули депутати міської ради, при чому представники різних фракцій та різних “груп впливу”. Обранці зажадали пояснень, на яких підставах в центрі міста, на тротуарі, поблизу парку та зупинки з'явився новий об'єкт, який перекрив частину пішохідної зони?

Заступник міського голови Оксана Деєва дала лаконічну відповідь — МАФ розміщується, згідно паспорту прив'язки. Такою поведінкою місцевої влади обурилась і голова бюджетної комісії Ірина Попова, яка заявила, що всі ці рішення ухвалено не попередниками, а вже нині діючою владою і навіть оголосила про свою готовність перейти в опозицію.

Попова Ирина

Я депутат другого скликання і я жодним чином не можу вплинути на те свавілля, яке відбувається в місті. Захотів надути батут — надув. Захотів поставити будку — поставив. Немає жодних перепон. Мені прикро за наше місто... Мені соромно за наше скликання. У мене таке відчуття, що час переходити в опозицію! Ми не говоримо за попередників, ми говоримо, що це вже ми влаштовуємо свавілля! - заявила Ірина Попова.

Міський голова Володимир Чепурний дав доручення адміністративному відділу спільно з управлінням архітектури перевірити законність встановлення даного об'єкту. Хоча доцільність таких дій під питанням, оскільки у підприємця є на руках дозвільні документи.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок