В ніч з 16 на 17 червня в Бердянську біля магазину сталася різанина, підозрюваному загрожує 8 років в'язниці

По матеріалам пресс-службы полиции
17.06.2020 · 15:56 · переглядів - 5459

17 червня о 00:08 годині до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що неподалік магазину «Тандем» по вулиці Північній невідомий чоловік, під час раптово виниклого конфлікту наніс ножове поранення чоловіку, 1994 року народження.


Потерпілого терміново доставили до медичного закладу.

Вжитими заходами розшуку співробітники батальйону особливого призначення "Скіф" через короткий проміжок часу після скоєння злочину встановили місцезнаходження зловмисника, який виявився місцевим жителем 1993 року народження. Крім того, встановлено, що в ході раптово виниклої сварки зловмисник спричинив потерпілому проникаюче ножове поранення черевної порожнини та колото-різану рану шиї.

Наразі його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок