Начальник транспортного відділу: “Збільшення автобусів на маршрутах, призведе до збільшення транспортних засобів на дорогах...”

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.06.2020 · 13:28 · переглядів - 2383

І Постанова Кабміну не указ, якщо мова йде про інтереси монополістів з ринку пасажирських перевезень в Бердянську. Приголомшливу логіку сьогодні продемонструвала начальник транспортного відділу Ірина Удовиченко на засіданні комісії з ТЕБ та НС.


Місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні запроваджували заходи, пов'язані з подовженням карантину до 31-го липня. Постановою Кабміну було рекомендувати комісіям в регіонах внести зміни в графік роботи установ різної форм власності та розглянути можливість збільшення кількості транспортних засобів на міських маршрутах.

Обговорюючи пункт щодо збільшення кількості автобусів на міських маршрутах, начальник транспортного відділу навела два аргументи, з якими сперечатися неможливо.

  1. Не вистачає водіїв.
  2. Збільшення кількості автобусів призведе до збільшення кількості транспортних засобів на дорогах, а в умовах курортного сезону це не добре.

Незважаючи на продубльоване місцевою комісією рішення Кабміну, після наведених аргументів начальника транспортного відділу, навряд чи доведеться розраховувати на покращення ситуації в сфері громадських перевезень в умовах карантину.




Останні новини Бердянська
вчора, 7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок