В Бердянську рибалки і відпочивальники влаштовують бійки за доступ до пляжу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.06.2020 · 12:01 · переглядів - 7709

Голова земельної комісії Володимир Безверхий закликав адміністративний відділ мерії втрутитись в ситуацію, адже конфлікти між рибалками та відпочивальниками вже почали вирішуватись кулаками


Поламані риболовецькі знаряддя та бійки між рибалками та відпочивальниками — так любителі рибної ловлі і прихильники сонячних ванн встановлюють, хто з них може знаходитись на пляжі.

Безверхий Владимир

 - Мешканці Коси та підприємці дедалі частіше скаржаться на конфлікти між рибалками та відпочивальниками. Риболови розтягуються на 30-40 метрів, встановлюючи риболовецькі знаряддя на багатьох міських пляжах. Через це люди не мають змоги купатись в морі. Я звертаюсь до мешканців нашого міста, давайте будемо більш доброзичливими до наших відпочивальників, оскільки для багатьох бердянців курортний бізнес — це основний заробіток. Ми маємо створити всі умови, щоб гості нашого міста, виїжджали з Бердянська задоволеними і відпочившими, - заявив Володимир Безверхий.

Крім того, голова депутатської комісії з питань архітектури та земельних відносин закликав адміністративний відділ також вжити заходів для врегулювання проблеми.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок