В Бердянську лише 7 зі 100 курортних закладів пройшли офіційну перевірку

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.06.2020 · 08:49 · переглядів - 3055

Таку статистику озвучив секретар міської ради Олексій Холод на нараді з керівниками оздоровчих закладів міста з очільником ЗОДА Віталієм Боговіним


Зі 100 курортних закладів міста, які працюють офіційно, обстежено 31. Підписано акти перевірки в 7 установах, решта виправляє виявлені недоліки. Оприлюднену статистику розкритикував Віталій Боговін. На його думку, в курортному місті, підготовка до сезону має проводитись куди більш ретельно. Більшість закладів туристичної сфери працюють в тіні. Податки від курортного збору лише на 2 мільйони перевищують невеличкий Приморськ (в Бердянську — 4 млн., Приморськ — 2 млн.).

Начальник Бердянської ОДПІ Оксана Федорова пояснила такі цифри різними ставками податку. Однак Віталій Боговін поставив завдання знайти важелі законного впливу на тіньовий бізнес. Очільник області дав зрозуміти, що з цього приводу у нього є повне розуміння з керівником обласної податкової інспекції.

Що стосується розвитку курортного сектору Бердянська, Віталій Боговін жорстко розкритикував міську владу. На його думку, керівництво міста мало б приділяти більшу увагу підвищенню привабливості курорту. При чому не просто рекламою, а розгалуженою зоною розваг. По факту ж виходить, що “окрім бухла і моря” запропонувати відпочивальникам більше нічого.




Останні новини Бердянська
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024
15 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок