Бійці ООС знищили російську переносну станцію розвідки "Кредо-М1"

По матеріалам Укрінформ
25.06.2020 · 16:46 · переглядів - 188

Українські військові з 24 Окремої механізованої бригади імені короля Данила зняли знищення переносної станції наземної розвідки ворога ПСНР-8 "Кредо-М1" російського виробництва, за допомогою якої окупанти здійснювали прицільні обстріли позицій Об’єднаних сил


Про це повідомляє пресслужба бригади.

 - У смузі відповідальності 24 ОМБр імені короля Данила противник тривалий час використовував новітню переносну станцію наземної розвідки ПСНР-8 "Кредо-М1" російського виробництва. Дана станція дозволяла ворогу не тільки автоматично виявляти і визначати координати наших технічних засобів та підрозділів, а й вести точне корегування артилерійського вогню по них. Саме за допомогою цієї станції російські найманці здійснювали прицільні обстріли наших позицій,- йдеться в повідомленні.

Як зазначається, неодноразово спеціальна моніторингова місія ОБСЄ фіксувала дану переносну станцію наземної розвідки на тимчасово окупованих російськими найманцями територіях та в своїх звітах засуджувала факти постачання Росією сучасної зброї на Донбас.

 - Завдяки мужності особового складу та їх вмілим і злагодженим діям, воїнам вдалось виявити місце розташування корегувальників та нанести точкове вогневе ураження по позиції ворога пострілом з ПТКР та знищити її, - повідомили в пресслужбі.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок