В Бердянську шкірно-венерологічний диспансер знеструмлено за борги

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.07.2020 · 15:02 · переглядів - 1568

БМРЕМ за борги відімкнуло від електропостачання корпуси шкірно-венерологічного диспансеру. Комісія з ТЕБ та НС такі дії енергетиків засудила і направила ряд звернень про негайне відновлення живлення для медичної установи.


Причина утворення заборгованості — реорганізація установи. Обласна інфекційна лікарня до свого штату вже включила спеціалістів шкірно-венерологічного диспансеру Бердянська, однак майно ще перебуває на стадії передачі. Тому область не має права покривати комунальні послуги. Через колізію виникла заборгованість. Як пояснив представник медичного закладу, диспансер на сьогодні продовжує працювати, оскільки денний стаціонар енергетики не відімкнули, оскільки не знайшли живлення. Тому робота і прийом пацієнтів триває.

З приводу хворих — їх кількість зросла. В перше чергу це пов'язано з сезонним напливом людей та збільшенням кількості медуз, опіки від яких постраждалі переносять по різному і деякі з них потребують медичної допомоги. Відсутність живлення серйозно ускладнює роботу медичних працівників, а реагенти без підтримання належної температури можуть зіпсуватись.

Представник БМРЕМ заявив, що енергетики діяли в межах Закону, перед відключенням диспансер було повідомлено про заборгованість, однак оплати не надійшло. Така позиція не переконала членів комісії ТЕБ та НС, тому колегіально направлено звернення до обласної комісії з ТЕБ та НС, керівництва обленерго та БМРЕМу про негайне відновлення електропостачання.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок