Гамлет Зіньківський створив три нових арт-об'єкта у Бердянську

По матеріалам Антикафе
13.07.2020 · 08:44 · переглядів - 2384

Відомий стріт-арт художник Гамлет Зіньківський за кілька днів перебування у Бердянську встиг відкрити персональну виставку в художньому музеї, створити декілька стріт-артів і зустрітися з жителями міста, які цікавилися його творчістю та світосприйняттям, але так і не встиг скупатися на морі.

Гамлет Зіньківський створив три нових арт-об'єкта у Бердянську

Роботи Гамлета Зіньківського виставлялися в Німеччині, Великобританії, Франції, Швейцарії, Перу, Австрії, Прибалтиці, Польщі, Грузії ... А в 2013 році Гамлет представляв нашу країну на Венеціанській бієнале.

«Тут я жодного разу ще не купався в морі і, знаючи себе, жодного разу цього не зроблю. Я сюди приїхав працювати. Тобто, скільки я тут буду, стільки і буду працювати, щоб залишити максимальну кількість робіт. Не знаю, скільки їх тут буде. Можливо, 5, 7 або 10, але моя задача тут попрацювати, а не засмагати», — розповів Гамлет Зіньківський під час зустрічі з жителями міста Бердянськ.

Приїзд Гамлета Зіньківського став можливим завдяки організаторам: Антикафе Час Є та ГО Чисто Бердянськ, які реалізують проект, що проходить в рамках конкурсу міні-грантів проекту Київський діалог за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Окремі висловлювання, озвучені на зустрічах або сформульовані в роботах митця, є особистою позицією їх авторів і не відображають точку зору проекту Київський діалог.

Фото Романа Романова та Антикафе

Тэги: антикафе



Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок