Будинки до 20 квартир — депутати наполягають на капітальних ремонтах за бюджетний кошт

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.07.2020 · 10:06 · переглядів - 1808

Ряд депутатів на спільному засіданні депутатських комісій, закликала профільного заступника міського голови Григорія Горячова знайти можливість проведення ремонтів в будинках до 20 квартир


Тему підняла депутат від мікрорайону Азмол Жанна Безродня. За її словами, так звані, “фінські будиночки”, в яких мешкають здебільшого пенсіонери, перебувають в аварійному стані, деякі з них навіть потріскались. Депутат закликала міську владу знайти можливість відремонтувати аварійні будинки за кошти міського бюджету.

Підтримала колегу і депутат від мікрорайону Колонія-Макорти Тетяна Фурманова. За її словами, аналогічна проблема спостерігається і в Колонії. Обидва депутати дорікнули керуючій компанії “Коменерго”, у якої на обслуговуванні знаходяться ці будинки.

Голова комісії з питань ЖКГ Віктор Цуканов повідомив, що подібна проблема існує в будиночках по Мелітопольському шосе. Туди вже навіть виїздила комісія. Управлінню ЖКГ доручено підготувати програму для проведення таких будинків.

Заступник міського голови Григорій Горячов натякнув депутатам, що вирішувати проблеми мешканців багатоквартирних будинків за кошти міського бюджету не справедливо по відношенню до мешканців приватного сектору, які за власний кошт розв'язують подібного роду проблеми. Заступник мера порадив депутатам провести роботу з мешканцями таких будинків і самостійно знайти можливість вирішити проблему. Однак, якщо депутатський корпус своїм рішенням вважатиме доцільним виділяти кошти міського бюджету на ці потреби, міська влада реалізує волю депутатів.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок