Посилити контроль за виконанням карантинних заходів та виписувати штрафи — комісія з ТЕБ та НС

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.07.2020 · 17:04 · переглядів - 3746

Бердянськ подолав критичну епідеміологічну позначку з допустимого рівня захворюваності на 100 тисяч чоловік. В області попереджають про ймовірність посилення карантинних заходів для Бердянська.


У зв'язку з цим, на засіданні комісії з ТЕБ та НС, міський голова Володимир Чепурний закликав всі служби мерії посилити контроль за виконанням карантинних обмежень. В першу чергу це стосується ринків, продуктових магазинів та міського транспорту. Начальнику транспортного відділу Ірині Удовиченко мер дав персональне завдання змусити перевізників дотримуватись карантинних обмежень.

Головний лікар БТМО Дмитро Єгоров закликав правоохоронців жорсткіше реагувати на прояви порушень карантинних обмежень і виписувати штрафи. На його думку це підвищить рівень самосвідомості громадян та суб'єктів підприємницької діяльності.

За інформацією міського голови Володимира Чепурного в області відреагували на сплеск нових випадків коронавірусу в Бердянську і розглядають можливість посилення карантину для нашого міста.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок