Сіті-бот Назар почав працювати для бердянців

По матеріалам пресс-службы исполкома
15.07.2020 · 15:22 · переглядів - 2284

Від сьогодні у нашому місті починає працювати новий корисний сервіс «Сіті-бот Назар»! Що вміє «Назар»?

Сіті-бот Назар почав працювати для бердянців

Сіті-бот Назар сповіщає мешканців міста щодо планових та аварійних відключень міських комунікацій (вода, світло, газ, опалення тощо) за вказаною адресою. Оскільки сіті-бот поєднаний з системою у якій працює контакт-центр та всі комунальні служби Бердянська, мешканці зможуть отримувати найоперативнішу та найактуальнішу інформацію щодо вимкнень міських комунікацій у своїй оселі, причин вимкнення та строків поновлення. Це дуже зручно та корисно, бо людині відтепер не треба звертатись до комунальних служб, адже вся інформація надходитиме прямо у смартфон.

Чи можна повідомити про проблему?

Так, через сіті-бота можна подати заявку щодо відсутності води чи світла в оселі, або якої-небудь аварійної ситуації на вулиці (відкритий люк, обірваний кабель, тощо). Всі ці заявки бачать комунальні служби та згідно з регламентом беруть у роботу, а відповідальна особа від міської ради здійснює контроль виконання.

І це далеко не всі можливості «Назара». Наприклад, дуже скоро у сервісі з’явиться корисна можливість повідомити щодо випадків незаконної діяльності (нелегальна торгівля алкоголем, наркотичними речовинами, стихійне сміттєзвалище тощо).

Все це зроблено для підвищенню ефективності комунальної сфери міста, громадського контролю та комфорту проживання мешканців!

Як підключитись до сіті-боту Назар?

Бот Назар Бердянськ підключитись

Для використання сервісу необхідно зі свого смартфону, на якому має бути встановлено Viber чи Telegram, перейти за посиланням https://citybot.pro/citybot-nazar-berdyansk та обрати потрібний месенджер. На вказаному сайті Ви також знайдете відповіді на часті запитання і відео інструкції з користування. Можна також знайти Сіті-бот Назар через пошуковий рядок Viber або Telegram та обрати місто Бердянськ. Все дуже просто та швидко!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок